Ciara en Russell Wilson zijn verloofd

Ciara en Russell Wilson gaan trouwen. ​De 30-jarige zangeres en de 27-jarige American footballspeler van de Seattle Seahawks maakten hun verloving bekend op Instagram.

"Ze heeft 'ja' gezegd!!! Vanaf dag één wist ik dat jij de ware bent. Er bestaat geen beter gevoel", schreef Wilson bij zijn video.

Op het filmpje toont Ciara haar diamanten verlovingsring. "God is goed. Ik ben zo dankbaar dat jij er bent. Je komt uit de hemel en ik kan niet wachten om voor altijd met jou samen te zijn", schrijft Ciara op Instagram.

Wilson vroeg Ciara ten huwelijk tijdens een vakantie op de Seychellen. Het aanzoek gebeurde op het strand, zo is te zien op een andere foto van de zangeres. Knielend kust de sporter de hand van zijn verloofde. "Ik voel me compleet."

Ciara en Wilson zijn ongeveer een jaar samen. De twee besloten aan geheelonthouding te doen totdat ze getrouwd zijn. Het is de tweede keer dat Ciara verloofd is. Eerder was ze van plan te trouwen met rapper Future, de vader van haar bijna 2-jarige zoontje, maar zag hier vanaf nadat hij was vreemdgegaan.

Video: Ciara en Russell Wilson maken verloving bekend

Lees meer over:
Tip de redactie