Joshua Jackson en Diane Kruger wonen na tien jaar samen

Diane Kruger en Joshua Jackson zijn gaan samenwonen. De Duitse filmactrice en de Canadese acteur zijn al tien jaar bij elkaar en hebben besloten hun relatie onder één dak voort te zetten.

''Ik ben deze week verhuisd. Ik moet nog uitpakken en wat spullen voor in huis kopen, zoals kandelaars en boeken'', vertelt Kruger (39) aan The Edit.

"'Het is is een grote stap in volwassenheid voor me, om aan iemand anders mijn tijd te geven."

Hoewel Kruger en Jackson nu in New York samenwonen, denkt ze in de toekomst te verhuizen naar een andere stad. "Ik voel me erg Europees en ik denk dat ik oud wil worden in Parijs. Ik fantaseer erover daar mijn kinderen op te voeden op een dag."

Jackson werd bekend door zijn rol als Pacey in de televisieserie Dawson's Creek en Kruger was onder meer in de film Inglourious Basterds en de Amerikaanse misdaadserie The Bridge te zien.

De twee hebben sinds 2006 een relatie. Of samenwonen een opstap is naar trouwen, daar is het voormalige model zelf ook niet over uit. Op de vraag of het nu tijd is om de Dawson Creek-ster haar jawoord te geven, grapt ze: "Welkom in mijn dilemma!"

Lees meer over:
Tip de redactie