Huwelijk van Tori Spelling 'weer koek en ei'

Het is "weer koek en ei" in het huwelijk van Tori Spelling. De voormalig 90210-actrice vertelde donderdag in de show Today Thursday openhartig over haar huwelijk met Dean McDermott die haar in 2013 had bedrogen, meldt E! News.

''Het gaat weer erg goed tussen ons. We moesten onze relatie weer opnieuw opbouwen, dat hebben we gedaan. We hebben monogamie binnenstebuiten gekeerd. We hebben gevochten en ons is verteld waar het leven om draait, wat een goed huwelijk zou moeten zijn'', vertelde Tori Spelling, die haar huwelijksproblemen twee seizoenen lang tentoonspreidde in de realityshow True Tori.

Als meisje dat droomde over haar toekomstige man had ze nooit rekening gehouden met verraad. ''Ik wilde een sprookje. Ik dacht dat het zo moest zijn. En toen het anders uitpakte heb ik me hardop afgevraagd wat ik moest doen."

"Scheiden? Ik heb vier kinderen. Ik had zoiets van, ik hou van deze man. Ik ga ervoor zorgen dit te laten slagen. We hebben de boel vanaf de bodem weer opgebouwd. Het is verbazingwekkend, in mei zijn we al tien jaar getrouwd, een decennium!"

Opvoeding

Spelling en McDermott hebben hun handen vol aan de opvoeding van de kinderen. Eind vorig jaar werd hun huishouden uitgebreid met de komst van de zeventienjarige Jack, de zoon uit Deans eerste huwelijk.

De vijf kinderen doen mee aan een tv-special die vanaf 20 maart te zien is op Cooking Channel. ''Ik denk niet dat de kijkers veel conflict te zien krijgen, want de serie draait om koken. We knutselen, maken plezier. We vormen een grote familie. Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou hebben en een stiefzoon die bij me woont. We hebben nu vijf kinderen in huis. Het is luid, chaotisch en vrolijk'', zegt ze.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie