Jennifer Aniston vindt getrouwde leven 'normaal en leuk'

Voor Jennifer Aniston voelt het alsof ze al veel langer dan acht maanden is getrouwd met Justin Theroux.

"Het getrouwde leven is normaal en leuk en niet veel anders", zegt de 47-jarige actrice in een interview tegen Harper's Bazaar.

"Ik mag mezelf gelukkig prijzen want Justin is de grappigste persoon die ik ooit heb ontmoet en we maken elkaar aan het lachen. Veel lachen is een van de geheimen om jong te blijven", aldus Aniston.

Ze zegt verder dat het goed met haar gaat. "Ik voel me fijner in mijn veertiger jaren. Ik voel me niet alleen fysiek beter, maar ook mentaal."

"Want toen ik twintig was, snapte ik er nog niets van. Toen ik dertig werd, begon ik het uit te vogelen en wanneer je veertig wordt, denk je: 'Ik snap het'."

Vijftig

De ex van Brad Pitt kan daarom ook niet wachten tot ze vijftig wordt.. "Er zijn vrouwen van vijftig die werkelijk prachtig zijn. We zorgen gewoon beter voor onszelf."

Tegenwoordig let Aniston ook meer op wat ze met haar tijd doet. Ze wil niet meer constant aan het werk zijn. "Ik moet ergens wel heel blij van worden als ik daar mijn huis, honden en mijn man voor wil verlaten. Hoe ouder je wordt, hoe meer je dat gaat beseffen."

Maar voor sommige dingen maakt Aniston graag een uitzondering. Zo wil ze graag ooit nog in een film spelen met Julia Roberts. "En Emma Stone, ik wil zo graag met haar samenwerken."

Lees meer over:
Tip de redactie