Olcay Gulsen wil geen 'oude zus van meisjes op sociale media' zijn

Olcay Gulsen vindt het leuk om meisjes te zien die de laatste modetrends volgen en dat op sociale media etaleren, maar ze voelde zich op een gegeven moment te oud om zelf mee te doen.

"Ik werd een beetje moe van constant de laatste modetrends erdoorheen draaien", zegt de oprichtster van het modemerk SuperTrash in gesprek met BN De Stem.

"SuperTrash is een merk dat snel trends oppakt: franjes, gouden knopen, scheuren en combinaties daarvan, sneakers met drie verschillende leersoorten en grote logo's. Ik vind het enorm leuk jonge meiden daarin te zien op sociale media, maar ik voelde me er zelf op een gegeven moment de oudere zus in. En niemand wil eruit zien als de oudere zus.''

Borstklopperij

Het ouder worden heeft ook een verandering in haar werkwijze bewerkstelligd. Gulsen maakt bijvoorbeeld minder werkreizen en heeft besloten haar voorjaarsshow weg te laten.

"Dat gedoe over de eerste rij, dat gepolijste, de borstklopperij en andere verplichte nummers zorgden dat ik mij doodongelukkig voelde. Ik wil iets zinvollers doen en genieten met familie en vrienden."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie