Anouk is niet meer bang om alleen te zijn

Anouk is in het verleden bang geweest om alleen achter te blijven, maar de zangeres heeft die angst inmiddels niet meer. "Ik heb niemand nodig om gelukkig te zijn."

"Ik ben niet meer bang om alleen te zijn. Of alleen over te blijven. Dat is me na al die ervaringen met mannen wel duidelijk geworden", aldus de zangeres (40) in gesprek met Grazia.

Anouk heeft vijf kinderen van drie verschillende mannen en is zwanger van het zesde kind van haar vierde partner. Met Remon Stotijn (Postman) was ze vier jaar lang getrouwd. "De kinderen en ik, dat is voldoende. Dus als iemand bij mij wil zijn, dan is het hartstikke leuk. Maar ik ga niet aan je lopen trekken als je weg wilt."

De zangeres zegt ouder en wijzer te zijn en ze merkt dat aan hoe ze omgaat met relaties. "Ik geniet nu veel meer van het moment. Neem niet gelijk aan dat iets for life is. Ik verwacht gewoon niets meer van de ander en dat werkt super bevrijdend."

Vriend Dominique is negentien jaar jonger, iets waar de zangeres toch vrij regelmatig bij stilstaat. "Ik mag me er niet al te druk over maken van mezelf. Hij wil het al helemaal niet horen. Daarbij, ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren, en ouder, en ook dat gaf geen garantie."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie