André Hazes Jr. is niet alleen 'de zoon van'

André Hazes Jr. heeft het gevoel dat mensen hem inmiddels niet alleen meer zien als de "de zoon van André Hazes". "Maar zonder hem was ik hier niet gekomen."

" Ik zal altijd in zijn schaduw blijven staan, dat vind ik niet erg, maar de voetsporen die ik zie, daar stap ik graag in", aldus Hazes Jr. in gesprek met AD.

De zanger vertelt vanaf zijn dertiende "hard geknokt" te hebben om in de voetsporen van zijn vader te kunnen treden. "Terwijl iedereen zei: wat moet hij nou, zo'n snotneus?"

Volgens Hazes Jr. denken mensen dat als hij iets koopt, hij dat doet van het geld van zijn vader, maar klopt dat niet. "Toen ik begon, stond er 0 euro op mijn rekening. Ik wist niet of ik de week erop crackers of een biefstukje zou eten. Het is het laatste geworden."

Kind

De zanger heeft geleerd van de leefstijl van zijn vader en wil het zelf helemaal anders doen. Hazes Jr. wil dingen kunnen doen met het kind dat hij hoopt te krijgen met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique.

"Als ik met hem ging voetballen, zette hij drie stappen en dan was hij kapot. Dat wil ik voorkomen, daar ben ik me ineens heel erg van bewust. En als mijn vader niet werkte, zat hij in de kroeg. In mijn vrije tijd wil ik met die kleine pik ergens heen."

Lees meer over:
Tip de redactie