Sophie de Buisonjé stopt als manager van echtgenoot

Sophie de Buisonjé heeft besloten te stoppen met de werkzaamheden als manager van haar echtgenoot Xander. Het huwelijk liep volgens de twee mede daardoor stroef.

"Ik denk dat het voor ons goed is dat ik iets anders ga doen", vertelt De Buisonjé in gesprek met RTL Boulevard. "We waren in het verleden continu bezig met ons werk."

Doordat de zanger en zijn vrouw met elkaar samenwerkten, was er geen aandacht meer voor privézaken. "We hebben een lastige periode gehad waarin we elkaar een beetje kwijtraakten, maar we hebben elkaar weer teruggevonden", vervolgt ze.

Eind 2015 liet de 42-jarige zanger weten dat de twee huwelijksproblemen hadden. "We zijn ook gewoon mensen die een dipje kunnen hebben. Je wil als zanger met je gezin zijn, maar dat gaat niet vanzelf", zegt De Buisonjé daarover.

Druk schema

Het drukke schema van De Buisonjé zorgde voor extra druk, aldus zijn echtgenote. "Ik denk dat Xander wel gewend is dat alles om hem draait. Als hij 's avonds een optreden heeft, dan wil hij de volgende dag wel uitslapen", noemt ze als voorbeeld.

Ondertussen zijn de twee "dolgelukkig." "Sophie is voor mij de absolute ware. Zij neemt mijn tekortkomingen voor lief. Dat is gewoon fantastisch", vertelt de oud-zanger van Volumia!

Zonen

De Buisonjé is sinds 2010 getrouwd met Sophie Steger. Het stel heeft een zoontje, genaamd Dex de Buisonjé (5). Uit een vorige relatie met presentatrice Wendy van Dijk heeft hij ook een zoontje: de 12-jarige Sem van Dijk.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie