Nick Gordon legt verklaring af over dood Bobbi Kristina Brown

Nick Gordon heeft een verklaring gegeven over het overlijden van zijn vriendin Bobbi Kristina Brown. Gordon benadrukt dat hij niet verantwoordelijk is voor de dood van Brown.

"Nick Gordons leven staat sinds januari 2015 op zijn kop. In die maand verloor hij de liefde van zijn leven", staat er volgens People in de verklaring. 

De advocaten van Gordon wijzen erop dat hij een half jaar lang zijn vriendin in het ziekenhuis heeft bezocht, maar dat hij ook continu in de media aangevallen werd. "Iedere partij heeft zijn best gedaan om Nick af te schilderen als een moordenaar. Er is echter bewijs dat Bobbi's dood niets meer dan een tragisch ongeval was."

"De waarheid is dat Nick zijn best heeft gedaan om haar leven te redden en dat hij sinds het begin heeft meegewerkt aan alle onderzoeken. Daarnaast heeft er niemand meer gehouden van Bobbi Kristina. Nick lijdt hier het meest onder."

Bewusteloos

Bobbi Kristina werd in januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in haar bad in haar huis in Atlanta. In juli stierf de 22-jarige nadat ze maanden in coma had gelegen. 

Onder andere marihuana, alcohol en medicijnen voor de behandeling van haar angstaanvallen hebben invloed gehad op de dood van Brown, meldde persbureau AP afgelopen vrijdag.

Nabestaanden

De nabestaanden van Bobbi Kristina houden haar vriend Nick Gordon verantwoordelijk voor haar dood. Gordons advocaat noemde dit laster en zegt dat de beschuldigingen elke grond missen.

Het autopsierapport, dat een week geleden werd gepubliceerd. laat in het midden of Gordon aandeel in het overlijden van Brown heeft gehad.

Tip de redactie