Lana Rae Meisner, de vrouw van voormalig Eagles-bassist Randy Meisner, is zondag doodgeschoten in hun huis in Los Angeles.

Haar dood wordt onderzocht door de politie, meldt TMZ.

Volgens bronnen bij de politie belde Lana Rae zondagavond het alarmnummer om melding te doen van huiselijk geweld. Randy zwaaide naar verluidt met een balletjespistool en gedroeg zich vreemd.

Anderhalf uur later werd de politie nogmaals gebeld, dit keer door Randy.

De 69-jarige muzikant vertelde dat zijn vrouw naar een andere kamer was gegaan en de deur dicht had gedaan. Vervolgens hoorde hij een luide knal. Randy ging de kamer binnen en zag dat Lana Rae een schotwond in haar hoofd had.

Wat zich precies in de kamer heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. RadarOnline hoorde van een ingewijde dat het mogelijk een tragisch ongeluk was. Randy zou tegen de politie hebben gezegd dat Lana Rae iets aan het zoeken was in een kast waarin twee vuurwapens lagen. Een van de wapens zou zijn gevallen en toen de vrouw het probeerde te vangen, ging het af.

Eagles

Randy Meisner is een van de oprichters van The Eagles. Hij stapte in 1977 uit de Amerikaanse rockband. Randy en de zes jaar jongere Lana Rae zijn meer dan twintig jaar getrouwd geweest.