AMSTERDAM - Op Nu.nl elke week het overzicht van de actuele roddelbladen. Met daarin deze week deel 2 van het -vermeende- zoontje van Ron Brandsteder. Moeder Marita eist actie! Verder: Marco Borsato en Leontien lusten er wel pap van, Jomanda voorvoelde dat er een aanslag op Pim Fortuijn gepleegd ging worden en Harry Mens zijn nieuwe oude vriendin toont (of is het oude nieuwe vriendin?). Lees mee in de bladen van deze week.

Jomanda voorspelde dood Pim

Al vaker is ze met Bekende Nederlanders in verband gebracht, maar meestal was dat niet positief. 'Medium' Jomanda kreeg nog niet zo heel lang geleden half Nederland over zich heen toen ze Sylvia Millecam ervan overtuigde niet ziek te zijn. Enige tijd later overleed Sylvia aan kanker. Nu komt Privé met het opzienbarende nieuws dat Jomanda Pim's dood heeft voorspeld. En dat zijn niet zomaar praatjes achteraf, nee, radio-presentator Robert Jensen was aanwezig bij die uitspraak. Hij heeft gehoord dat Jomanda Pim voorspelde dat er een aanslag op hem zou worden gepleegd.En 7 weken later gebeurde precies waar ze bang voor was geweest. Tjee, toch wel indrukwekkend. Helaas maakt 'het medium' haar verhaal belachelijk door te melden dat ze nu ook contact heeft met de overleden Pim. Het gaat hem goed, zegt ze. "Pim had heel veel verdriet (van zijn eigen dood, begrijpen we), maar het is nu rustig'.

Alweer een Borsato baby

Weekend heeft een nieuwtje: Leontine Borsato is weer zwanger. "We kunnen het niet ontkennen", biechten Marco en Leontien het blad op. Leontien is nog niet eens drie maanden in verwachting, dus het is nog pril nieuws, maar toch. Als we even terugrekenen, dan is zoontje Luca net een half jaar oud. En dan alweer een nieuwe spruit in de maak? Die Borsatootjes laten er geen gras over groeien. Tussen kind 1 en kind 2 zit een jaar of drie leeftijdsverschil, maar dat komt omdat Leontien 'barens-angst' had gekregen na de eerste bevalling. Nu durft ze blijkbaar weer. Wie trouwens ook lekker bezig zijn, zijn levensliedzanger Frans Bauer en zijn Mariska. Hun zoontje Christian was ook krap 6 maanden toen nummer 2 werd verwekt. Misschien bevalt het wonen in een echt huis in plaats van in een caravan het woonwagenbewoners-paar erg goed.. Hoefden ze niet eerst het vouwbed in de caravan uit te klappen, maar konden ze direct in hun slaapkamer terecht.

Mens en zijn Mo(u)na

Tien jaar had hij een affaire naast zijn huwelijk. Harry Mens koos uiteindelijk voor zijn jongere vriendin en is inmiddels aan het scheiden van echtgenote Suze. Bij vriendin Mouna (of is het Mona?) heeft mens twee jonge dochters en Mens speelt met hen opnieuw gezinnetje. Nu alles bekend is, treedt hij ook met zijn Marokkaanse minnares Mouna naar buiten. Wie bij het woord Marokkaans denkt aan een juffrouw met een hoofddoek en een lange jurk, heeft het mis. Mouna werd publiekelijk 'getoond' op de begrafenis van Pim Fortuijn. Een keurig verzorgd typje, vers van de kapper en met een hippe leren broek. Niet erg gepast voor een begrafenis, maar waarschijnlijk heeft het beste mens zenuwachtig 3 uur voor haar kledingkast gestaan. Want het is niet niks als je van anonieme minnares ineens tot publiekelijk bezit wordt gebombardeerd. Want dat ben je, met media-geile Harry Mens aan je zijde.

Het Brandsteder feuilleton, deel 2

Nee hoor, ze hoefde geen cent van Ron Brandsteder. Bijstandsmoeder Marita wilde alleen maar dat 'vader' Ron Brandsteder hun gezamenlijke zoontje Bowy Sunny zou erkennen. Geld hoefde ze niet, echt niet. Dat was vorige week, tenminste. Deze week het vervolg. Marita is inmiddels naar een advocaat gestapt en heeft Ron een brief laten sturen. Daarin verzoekt ze hem Bowy te erkennen. Zo niet (de toon wordt al dreigender) dan eist ze een DNA onderzoek. Maar ze hoeft nog steeds geen geld, fleemt ze poeslief. En dan komt de aap uit de mouw: 'misschien allen voor het levensonderhoud van Bowy' meldt ze in één van de bladen. Tjakkaa: daar gaan we! Moeders ruikt geld, want Ron is miljonair. Hopelijk volgende week deel 3, met daarin de uitslag van de DNA test. Smullen!