Bobby Brown is niet gelukkig met de openbaarmaking van het autopsierapport rond de dood van zijn dochter Bobbi Kristina. In het rapport staat dat ze stierf aan een combinatie van het gebruik van drugs en verdrinking.

Uitgerekend op haar geboortedag werd het autopsierapport vrijgegeven. ''Allereerst, vandaag 23 jaar geleden werd Bobbi Kristina geboren. Krissy was altijd in mijn hart en ziel. Ik hou van mijn kleine meid'', begint Brown zijn verklaring.

''Het is onthutsend voor mij dat nieuwsbedrijven het autopsierapport van mijn dochter willen bemachtigen nog voordat iemand terecht heeft gestaan voor haar dood. Bid alstublieft voor mijn familie."

De nabestaanden houden haar vriend Nick Gordon verantwoordelijk voor Bobbi Kristina's dood. Nick ontkent dit.

Vader Bobby Brown eist nog steeds gerechtigheid, concludeert E! News uit Browns reactie. ''Gisteren zijn we geïnformeerd dat het autopsierapport openbaar zou worden op verzoek van twee nieuwsbedrijven. Hoewel deze actie verwarrend is, gaan we door met onze civiele rechtszaak en blijven we ons inspannen voor het strafrechtelijk onderzoek'', zegt de advocaat van Bobby Brown.

Marihuana

''Bobby Brown moest sterk zijn en rouwen om het verlies van een geliefde op een ongebruikelijke manier. Zo openbaar, zo rauw, met blijkbaar geen einde in zicht. Hopelijk kunnen de nabestaanden dit proces afsluiten nadat er een openbare aanklacht komt en iemand wordt vervolgd."

De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown werd in januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in haar bad in haar huis in Atlanta.

In het rapport staat dat Bobbi Kristina die bewuste dag onder meer marihuana en alcohol had genuttigd. Ook had ze kalmerende medicijnen geslikt. De 22-jarige had verder geen zichtbare verwondingen. Bobbi Kristina stierf uiteindelijk in juli nadat ze maanden in coma had gelegen.