Anouk heeft de foto's van haar kinderen op sociale media verwijderd, omdat ze bang is dat ze racistisch bejegend worden.

"Ik kreeg zoveel racistische opmerkingen. (...) Als ze dan onder een foto van je kinderen schrijven: 'Die kanker zwarte pietjes van je', 'Je kinderen lijken op mijn stront', dan gaat me dat net te ver."

De zangeres vertelt in gesprek met radiozender Q Music dat ze de hele dag bezig was om "comments te checken en weg te halen", zodat haar kinderen het niet zouden zien.

"Kijk, als ze het onder mijn hoofd zetten en ik zie iets heftigs staan dan haal ik het wel weg. Maar dan vind ik dat minder erg."

"Ik wil mijn kinderen beschermen, maar ze weten heus wel wat er aan de hand is", vervolgt Anouk. 

Anouk verbaast zich er verder over dat blootfoto's op sociale media binnen een uur worden verwijderd, terwijl racisten leeg kunnen lopen. "Hoe zit dat dan? (...) Kun je daar niks aan doen?"

The Voice

Volgens Anouk zouden haar profielen op sociale media op dit moment meer aandacht krijgen, omdat ze het afgelopen half jaar onder meer in The Voice of Holland te zien was. 

Toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer foto's van haar kinderen zal delen. Dat zal echter pas gebeuren als ze iets minder media-aandacht krijgt.