Sanne Vogel is sinds een half jaar samen met de zes jaar jongere Melchior. De twee hebben volgens de actrice en regisseur "Jip en Janneke-verkering."

De relatie met de 25-jarige Melchior is volgens Vogel ongecompliceerd. "In het verleden heb ik van die moeilijke, ingewikkelde relaties gehad. Ik dacht dat ik zelf hartstikke gecompliceerd was in de liefde, maar dat is helemaal niet zo. Bij hem gaat alles relaxed."

In gesprek met Grazia vertellen de 31-jarige actrice en haar vriend dat ze elkaar op een festival in Amsterdam ontmoetten. Sindsdien zijn ze samen en sinds de Gay Pride eind juli hebben ze officieel "verkering".

"Op de Gay Pride hebben we échte verkering gekregen. Dus ik ben een bofkont", aldus Melchior Schimmel. Vogel: "Hij zei tegen mij: Wil je een relatie? Ik antwoordde: Nee, we hebben Jip en Janneke-verkering."

'Toyboy'

Wat de "Jip en Janneke-verkering" inhoudt zegt de regisseur niet, maar gelukkig is ze wel met haar jongere vriend. "Hij is 25, dus in het begin grapte ik: 'Jij bent gewoon mijn toyboy'. Eigenlijk merk ik niets van het leeftijdsverschil, behalve dat hij nog studeert. (...) Ach, wat maakt het eigenlijk uit dat hij jonger is. Hij is zo oprecht, open en vrolijk, zonder extra lagen of maskers. Ik kan enorm met hem lachen en we hebben het alleen maar fijn samen."