Rafael van der Vaart heeft Christie Bokma niet verteld dat hij een relatie met Estavana Polman heeft. De ex-vriendin van de voetballer zegt er achter te zijn gekomen doordat verschillende bladen het nieuws meldden.

"Die donderdag was ik weggegaan en de volgende dag was Estavana gekomen. Ongelooflijk!", aldus een verbaasde Bokma in gesprek met Story.

De 23-jarige Bokma geloofde in eerste instantie niet dat haar geliefde vreemdging, maar toen ze hem er mee confronteerde zei hij meteen dat het klopte.

"Hij deed geen enkele moeite om het te ontkennen. Hij gaf gewoon toe dat hij een ander had ontmoet."

Uitleg

Toen ze Van der Vaart om tekst en uitleg verzocht, vertelde hij dat hij Polman via Frits Barend had ontmoet. De presentator heeft de twee aan elkaar voorgesteld.

Polman zou sindsdien regelmatig met de voetballer berichten hebben uitgewisseld. Nadat Bokma Van der Vaarts woonplaats had verlaten zocht Polman hem op, schrijft het blad verder.

Nooit meer

"Ik vind het schandalig en respectloos. Rafael zei dat hij zelf ook niet snapt hoe dit heeft kunnen gebeuren. (...) Hij heeft me bezworen dat ze pas één weekend met elkaar hebben doorgebracht. Maar zeker weten doe ik het niet."

Haar verhaal doet ze in overleg met Van der Vaart. "Hij zei: 'Oké, als je je verhaal wilt vertellen, dan moet je dat doen.'"

"Het zal lang duren voor mijn hart weer geheeld is. Ik wil nóóit meer een voetballer. (..) Wat heb ik me ongelooflijk in Rafael van der Vaart vergist."

Video: Shownieuws over Christie Bokma in Story

Shownieuws over Christie Bokma in Story
Shownieuws over Christie Bokma in Story