Géza Weisz boekt successen als acteur en dj, maar hij is niet tevreden voordat hij iets heeft gemaakt dat de geschiedenisboeken in gaat.

"Ik doe ook maar wat", zegt hij in gesprek met Viva over zijn gevarieerde carrière die volgens hem nog verder de diepte in moet.

"Kijk, tot nu toe heb ik nog niets gemaakt wat de geschiedenis ingaat of over honderd jaar nog steeds wordt bekeken. Maar dat is wel mijn grootste wens. Het is aan mij om uit te zoeken of ik dat ga bereiken door te spelen, te regisseren of te produceren."

Ook op liefdesgebied wacht het 29-jarige talent nog op een historisch moment. "Het is opvallend hoe vaak ik geen relatie heb. En natuurlijk baal ik dat het met mijn ex-vriendin niet is gelukt. Dat is altijd jammer. Misschien was ik er nog niet klaar voor. Misschien was dit het gewoon niet."

Onenightstands

Weisz weet van het vrijgezellenleven te genieten, maar hij hoopt dat het solobestaan niet te lang duurt. "Ik heb periodes dat ik dat doe", zegt hij over onenightstands. "Maar dan denk ik al snel weer: hier word ik niet gelukkig van. Ik geloof echt in de liefde, niet in het vluchtige. Als het alleen maar om seks gaat, dan hou je daar toch een vrij treurig gevoel aan over."