André Hazes Jr. heeft onlangs geprobeerd de ruzie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne te beëindigen. Dat is echter niet gelukt.

"Zij hebben daar geen behoefte aan", vertelt de zanger in gesprek met Veronica Magazine.

Hazes Jr. probeert ermee om te gaan. "Ik ga mij nu alleen nog richten op de positieve dingen in mijn leven en daar horen zij even niet bij. Misschien komt het op een dag weer goed."

De ruzie zou zijn ontstaan nadat Hazes Jr. (22) een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Hoewel Rachel Hazes benadrukte dat er geen ruzie is, of sprake van een "acceptatieprobleem", zegt haar zoon dat er wel degelijk problemen zijn.

Kind

Hazes Jr. hoopt dat het ooit goedkomt. "Mijn kind moet toch zijn oma kunnen zien? Maar alleen als we weer met z'n allen in een kamer kunnen zijn", vervolgt hij.

Hazes Jr. zegt klaar te zijn voor het vaderschap: "Ik ben stabiel genoeg, dus als het nu zou gebeuren dan is het welkom. Kom maar."

"Wat ook een rol speelt: mijn vader was 43 toen hij mij kreeg. Dat gaat mij echt niet gebeuren! Ik wilde met hem voetballen, maar hij was na drie stappen uitgeput, kon niet meer. Nee, laat mij als ik een jaar of 45 ben maar lekker stappen met mijn zoon.