Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Birgit Schuurman twijfelt over tweede kind

Birgit Schuurman twijfelt over het krijgen van een tweede kind. De 38-jarige actrice en zangeres weet dat ze niet lang meer kan wachten met het nemen van een beslissing.
Door BuzzE

"Ik ben er nog steeds niet uit. Ik vind het lastig. Vanwege het leven dat ik heb. Moet ik dat helemaal gaan veranderen? Ik ben nu happy met de balans tussen werk en gezin", zegt Schuurman in het AD.

"Ik vind dat ik een goede moeder ben en tegelijkertijd mijn eigen verlangens niet verloochen. Maar ik zit nog steeds op de wip omdat ik mijn zoontje Chico ook een broer of zus zou gunnen."

Festival

De vrouw van regisseur Arne Toonen vindt dat je als ouder verantwoordelijkheden hebt. "Afgelopen jaar was ik op het festival Into The Great Wide Open en daar zag ik ouders zeulen met kinderen met een koptelefoon op. Iedereen ploeterend in het zand. Toen dacht ik: voor wie is dit nu leuk? Niet voor die kinderen en niet voor die vaders en moeders. Had gezorgd voor een oppas, dan had je een lekker wijntje kunnen drinken in plaats van je met poepluiers bezig te houden. Sommige dingen moet je gescheiden houden. Tenminste, zo sta ik erin."


Lees meer over:

Birgit Schuurman

Aanbevolen artikelen