Jennifer Lopez heeft al drie huwelijken achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat ze niet nog eens zal trouwen.

Dat vertelt ze aan Mirror. De zangeres beschouwt haar eerdere huwelijken als nuttig onderdeel van haar levensloop. "De mensen met wie ik samen ben geweest waren allemaal erg anders en sommigen waren een verschrikkelijk foute match voor me. Waarschijnlijk de meesten." 

Het was een leerproces, zegt ze. "Je leert wat wel en niet werkt. Ik denk dat het bij het opgroeien hoort." Vorige maand meldde de popster dat ze weer samen was met ex Casper Smart, maar dat trouwen er echt niet in zit.

Toch bestaat de kans dat ze weer een trouwring om haar vinger zal schuiven als het moment er rijp voor is. "Niks in mijn leven is uitgesloten. Alles is mogelijk, maar ik denk niet dat ik echt op zoek ben."

De zangeres heeft namelijk genoeg aan haarzelf: "Als je een bepaalde leeftijd bereikt realiseer je je dat alles wat je zoekt in anderen in jezelf zit. Ik denk dat dat me veranderd heeft."

Kinderen

Bovendien gaat veel van haar liefde uit naar haar kinderen. De moeder doet ondanks haar drukke carrière haar best om die zoveel mogelijk te zien.

"Ik zou willen dat ik ze vaker kon zien, maar ik mag me gelukkiger prijzen dan de meeste moeders omdat ik ze mee naar mijn werk kan nemen. Iemand die van negen tot vijf werkt kan dat waarschijnlijk niet, dus zie ik mijn kinderen meer dan de gemiddelde moeder."