Kesha heeft op Facebook geëmotioneerd gereageerd op alle steun die ze in de afgelopen dagen heeft ontvangen. De zangeres kan bijna niet geloven dat zo veel mensen achter haar staan nadat ze vorige week een rechtszaak tegen platenmaatschappij Sony verloor.

"Ik ben zo enorm dankbaar voor alle steun die ik van iedereen heb gekregen", schrijft ze.

"Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voelde toen ik las hoe geweldig iedereen voor me is. Ik kan niet geloven dat zo veel mensen over de hele wereld daar de tijd voor nemen", aldus Kesha, die ook een dankwoord heeft voor de vele sterren die achter haar staan. "Artiesten die bewust hun eigen carrière op het spel zetten om mij te steunen. Ik zal daar altijd dankbaar voor zijn."

Onder anderen Taylor Swift, Lady Gaga, Ariana Grande, Lorde en Demi Lovato spraken hun steun uit voor de zangeres. Woensdagavond kon ook Adele aan dat rijtje worden toegevoegd toen ze het in haar dankwoord na het winnen van een Brit Award voor haar opnam.

Angstig

"Het enige dat ik ooit wilde is muziek maken zonder bang, angstig of misbruikt te zijn", gaat Kesha verder. "Het ging nooit over heronderhandeling van mijn contract of een betere deal te krijgen."

De zangeres is best bereid om verder te gaan met platenmaatschappij Sony maar dan wel zonder producer Dr. Luke, die ze beschuldigt van seksueel misbruik.