Rapper Willie Wartaal is zondag vader geworden van zijn dochtertje Daja Maria Locadia.

Dat vertelt de 33-jarige rapper woensdagavond in De Staat van Stasse op NPO Radio 2. Het Jeugd van Tegenwoordig-lid is voor de eerste keer vader geworden. In augustus vorig jaar kondigde hij al aan dat hij vader zou worden.

"Het is heel gek... Er is zoveel narigheid in de wereld, en er zijn ook zoveel kleine baby's in de wereld. Geniet daarvan", vertelt Olivier Mitshel Locadia, de echte naam van de rapper. "Ik vind de nachten ook helemaal niet erg. Het is heel leuk allemaal, ik hoop dat het zo blijft."

"Ik heb dit nog nooit eerder gevoeld. (..) Ik ben alleen maar verliefd op mijn dochter en aan het genieten. Ik kan niet wachten tot ik zo weer kan gaan slapen en kan doen alsof ik haar in slaap sus."

Cliché

"Is het echt zo leuk als iedereen zegt?", vroeg Wartaal tijdens zijn bekendmaking van het vaderschap aan radio-dj Michiel Veenstra, die twee kinderen heeft. "Soms wel ja. Je krijgt er heel veel voor terug", antwoordde Veenstra. "Hoe ouder we worden, hoe meer die clichés een rol gaan spelen in ons leven", constateerde Locadia.