Peter Jan Rens probeert via Marktplaats zijn Meneer Kaktus-pyjama te verkopen. De presentator wil van het kledingstuk af voor hij emigreert naar Turkije.

In een advertentie, die de presentator zelf ook op Facebook plaatste, valt te zien dat Rens de blauwe pyjama met witte strepen zelf aan heeft.

"Zoals bekend ga ik emigreren naar Turkije daarom nu mijn orginele Meneer Kaktus-pyjama met een persoonlijke handtekening van mij! Tegen elk aannemelijk bod!", aldus Rens bij de advertentie. Enkele uren na het plaatsen van de oproep, verdween hij alweer.

"Helaas heeft Marktplaats mijn advertentie alweer verwijderd. (..) We gaan een andere oplossing vinden om hem te verkopen. Er waren al ruim 1131 e-mails binnengekomen in een uur tijd. Het hoogste bod is op dit moment 3295 euro", laat de presentator aan NU.nl weten.

De presentator verhuist met de moeder van zijn dochter Djelisa, Virginia van Eck, naar Turkije om daar reizen voor vrijgezellen te gaan organiseren.

Begin december maakte het stel nog bekend uit elkaar te gaan na een relatie van ruim vier jaar. Onduidelijk is of alles nu weer goed is.