Micky Hoogendijk ging na haar scheidng van Adam Curry door een "intens proces". De fotografe zag in media veel verhalen voorbij komen waar ze zichzelf niet in herkende.

"Alles wat er sinds de scheiding over mij is geschreven, is werkelijk de allergrootste onzin ooit", zegt de fotografe in een interview met Grazia

"Ik heb er vreselijk om gelachen, maar ook een paar keer heel erg om gehuild, omdat het zo keihard en niet waar is." Hoogendijk benoemt ''lulverhalen" als Curry die haar zou willen deporteren uit wraak en een relatie die ze zou hebben met een Mexicaanse kunsthandelaar. 

Reden

De 45-jarige Hoogendijk scheidde vorig jaar van Curry. "Zonder partner is het leven wel een beetje saai", zegt de fotografe.

Over de reden van de breuk is Hoogendijk cryptisch. "Twee jaar geleden met de kerst is er iets gebeurd wat mijn vertrouwen in hem heeft gebroken."

Wat dat precies is, wil ze niet kwijt, maar het ging niet om een andere vrouw. "Laat ik er dit over zeggen: ik heb iets te horen gekregen, wat eigenlijk verteld had moeten worden voordat ik getrouwd was."