Lieke van Lexmond vindt dat ze niet mag klagen over haar uiterlijk en is dan ook niet van plan snel iets aan haar gezicht te laten doen. "Daar vind ik mij te jong voor."

"Als ik eerlijk ben heb ik niet veel te klagen over mijn uiterlijk. Natuurlijk heb je op zijn tijd een beetje onderhoud nodig. Daar is helemaal niets mis mee", aldus Van Lexmond die zichzelf in gesprek met Story "een echte beautyfreak" noemt.

"Ik probeer wel middeltjes uit die voor een gezonde en mooie huid zorgen. Daarom vond ik dat programma van Sophie Hilbrand zo mooi. Ze ging op zoek naar wat je kunt doen om je gezicht jong te houden; botox, fillers of wat dan ook. Met dat soort dingen ben ik niet bezig, daar vind ik mij te jong voor."

Van Lexmond (34) vindt dergelijke behandelingen toch een beetje eng: "je weet niet wat voor gevolgen ze hebben". "Ik schrik als ik hoor dat twintigers zich al laten behandelen. Als je er nu al aan gaat beginnen, wat helpt later dan nog? Ik probeer op een natuurlijke manier zo lang mogelijk jong te blijven."