Fajah Lourens zei in het verleden niet nog een derde kind te willen omdat ze bang was dat ze haar strakke lichaam zou kwijtraken, maar komt daar nu op terug. "Er zijn belangrijkere dingen dan een superstrak lichaam."

In gesprek met Story vertelt de 34-jarige dj dat ze, nu ze een jaar samen is met vriend Gijs, soms toch weer nadenkt over een broertje of zusje voor dochter Irem (16) en zoon Shai (8).

"Nu nog niet, maar het is een optie. Het speelt zo nu en dan door mijn hoofd. Ik had niet verwacht dat ik daar ooit nog eens over zou nadenken", aldus Lourens, die het behouden van haar strakke lichaam niet langer ziet als belangrijker.

"Je moet gezond leven en gelukkig zijn, dát is het belangrijkst. En als gelukkig zijn betekent dat er over een paar jaar nog een kindje bij komt, waarom niet? Ik ben er nog jong genoeg voor."

Vaderrol

Haar 23-jarige vriend sluit een kindje in de toekomst ook zeker niet uit, maar is nu nog niet toe aan een vaderrol. Met de kinderen van zijn vriendin kan hij het goed vinden.

"Irem is niet veel jonger dan ik, maar ze heeft er geen moeite mee dat haar moeder en ik een relatie hebben. Ze is een heel lief meisje en ik denk dat ze ziet dat we echt van elkaar houden. En Shai is mijn kleine vriend."