Actrice Kaley Cuoco probeert een positieve draai te geven aan haar scheiding van Ryan Sweeting in september 2015.

''Ik voel nu al dat 2016 een veel beter jaar wordt dan 2015'', vertelt Cuoco in de talkshow van Ellen DeGeneres die dinsdag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden.

''Je mag best weten dat het zwaar was. Maar nu gaat het goed. Ik voel me nu vele malen beter. Ik zit veel beter in mijn vel dan eerder."

Tatoeage

Op 31 december 2013 trouwde de Big Bang Theory-actrice met Ryan Sweeting, maar dat huwelijk liep afgelopen september stuk. Ze denkt gepijnigd terug aan het huwelijk dat nog geen twee jaar standhield.

''Ik weet het. Ik had de trouwdatum op mijn rug laten tatoeëren. Het waren enorme cijfers. Die zijn nu verborgen onder een nieuwe tatoeage van een enorme mot."

Mot

Op de vraag waarom ze een mot koos, antwoordt de actrice: ''Omdat die grote vleugels heeft, groot genoeg om de datum te bedekken. Ik heb de mot gewoon uitgekozen op het moment dat ik in de tattooshop was", aldus dCuoco.

Ze vertelde ook over de tweehonderdste aflevering van de komedieserie.

''We worden oud. Na afloop van de tweehonderdste aflevering liepen we zoals gewoonlijk even naar het publiek op de tribune. Toen begonnen we te huilen, omdat we ons realiseerden hoeveel het voor ons betekent."