Hoewel Kesha de rechtszaak tegen Sony en producent Dr. Luke verloren heeft, zijn advocaten van de producent vastbesloten om door te gaan met het aanprijzen van Kesha's werk.

De advocaten wijzen erop dat ze samen met Dr. Luke ongeveer 10 miljoen euro in de zangeres hebben geïnvesteerd.

Mede daarom zijn ze niet blij met Kesha's "campagne om de reputatie van Luke te ruïneren", meldt een woordvoerder in gesprek met TMZ: "Kesha's leugens waren alleen bedacht omdat ze een nieuw contract wilde."

De zangeres beschuldigt haar ex Dr. Luke van seksueel misbruik. Volgens de rechter is daar echter geen bewijs voor. De rechter kon afgelopen vrijdag daarom niet in het voordeel van Kesha beslissen; de zangeres moet zich aan het contract met Sony houden en wellicht weer met de producent samenwerken.

Keuze

De advocaten wijzen er daarnaast op dat Kesha mag kiezen met wie ze de studio deelt: "Ze heeft altijd de vrijheid gehad om te werken met Luke of een andere producent van Sony."

De zangeres was in tranen toen ze vrijdag de rechtbank in New York verliet. Buiten stonden haar fans haar op te wachten. Zij voerden daar actie tegen Sony.