De Amerikaanse R&B-zanger Ne-Yo is getrouwd. De 36-jarige singer-songwriter gaf zaterdagavond zijn jawoord aan zijn vriendin Crystal Renay, die ruim acht maanden zwanger is van hun eerste kind samen. 

De huwelijksceremonie was in de buurt van Los Angeles.

"We kunnen niet wachten om samen een nieuw leven te beginnen. We zijn elkaars beste vrienden", vertelt de zanger aan People. "We zijn allebei mens, dus we zullen meningsverschillen hebben, maar we zijn het erover eens dat dit een huwelijk wordt dat standhoudt."

De dag nadat Crystal wist dat ze zwanger was, begon ze een trouwjurk uit te zoeken. "Vanaf het begin was ik me ervan bewust dat ik rekening moest houden met mijn zwangerschap en de groeiende buik", aldus Crystal. "Dit is een belangrijke dag. Ik doe dit maar eenmaal. Ik ben blij dat mijn familie en vrienden erbij zijn om dit moment met ons te delen."

De twee leerden elkaar in 2014 kennen toen Ne-Yo werkte aan zijn album Non-Fiction. Vorig jaar zomer vroeg hij het model ten huwelijk. Ne-Yo was eerder samen met Monyetta Shawis, met haar kreeg hij twee kinderen.