Amber Rose ergert zich kapot aan de veronderstelling dat sexy geklede vrouwen het signaal afgeven dat ze seks willen. Het model liet haar frustratie blijken in de Amerikaanse talkshow It's Not You, It's Men.

Presentator Tyrese Gibson opperde dat vrouwen met een bepaalde uitstraling misschien wel om seks 'vragen'. Dat schoot bij Rose, die behalve model en actrice ook een activiste is op het gebied van vrouwenrechten, in het verkeerde keelgat.

"Ook al lig ik poedelnaakt met een man in bed en heeft hij al een condoom om, als ik zeg dat ik me heb bedacht, dan gebeurt het niet", vertelt de vaak schaarsgeklede beroemdheid. "Nee is nee, zo simpel is het. Het maakt niet uit hoe ver ik ben gegaan of wat ik aan heb. Als ik nee zeg, bedoel ik ook nee."

Bekijk het fragment:

Maatschappij

Rev Run, de andere presentator, mengde zich vervolgens ook in de discussie. "Ik heb iemand wel eens horen zeggen: 'Kleed je zoals je behandeld wilt worden'."

De actrice is het oneens met die stelling. "Nee, dat is niet realistisch. Hou hiermee op. Als ik een kort rokje of topje draag en ik ben in de club met mijn vriendinnen en ik voel me sexy, betekent dat niet dat ik seks wil. Ik 'vraag' dan helemaal nergens om."

Rose benadrukte wel dat ze Tyrese en Rev Run niets kwalijk neemt. "Ik ben niet boos op jullie. We zijn allemaal een product van de maatschappij."