Bram Moszkowicz mist op privé-gebied vooral zijn Aston Martin, die hij in het verleden heeft moeten verkopen. De advocaat kreeg in 2012 een boete en een naheffing van de ficus vanwege een forse belastingontduiking.

"Het is veruit de mooiste auto die ik ooit heb gehad", vertelt Moszkowicz in gesprek met Pure Luxe.

Wel heeft de voormalig advocaat nog altijd een plek in zijn hart voor enkele BMW-modellen. "Zakelijk heb ik veel in BMW's uit de 7-serie gereden. Daarnaast is mijn droomauto een Aston Martin DB5."

Op zakelijk gebied mist de 55-jarige Moszkowicz vooral het pleiten in de zaal. "Zeg maar mijn echte werkplek. Dat was verreweg het leukste aan het vak. Echtscheidingen zijn nooit zo mijn ding geweest."

Ambt

Moszkowicz werd in 2012 uit zijn ambt gezet. Cliënten hadden klachten ingediend onder meer vanwege het niet nakomen van toezeggingen. Daarnaast had hij contante betalingen gevraagd. Moszkowicz mag nooit meer aan de slag als advocaat.

In 2012 kreeg hij een boete en naheffing van de fiscus vanwege een forse belastingontduiking. Daarom moest hij zijn kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam verkopen voor 2,6 miljoen euro.