Jan Versteegh vindt het fijn dat zijn vriendin geen bekende Nederlander is.

"Mijn vriendin doet iets buiten de zogenoemde entertainmentbusiness", vertelt de 30-jarige presentator vrijdag in gesprek met 100% NL.

Versteegh probeert uit te leggen waarom hij niet liever een vriendin heeft die ook bekend is. "Twee van die televisie-ego's op één kussen, dat werkt toch helemaal niet!"

"Ik heb gelukkig niet iemand die telkens zegt: wanneer gaan we naar een première, want dan kan ik leuk op de foto. Ze is gewoon niet geïnteresseerd in dat wereldje. En dat vind ik eigenlijk wel lekker."

Geraldine Kemper

Hoewel Versteegh inmiddels een vriendin heeft, wordt de BNN-presentator regelmatig gevraagd of hij ooit een keer iets heeft gehad met zijn collega Geraldine Kemper. "Er is nooit iets gebeurd tussen mij en Geraldine. Ze is als een zus voor mij; stel je voor dat je met je zus naar bed moet? We zijn dus gewoon echt hele goede vrienden."

"Wellicht kunnen we ook zo goed samenwerken, omdat er van beide kanten geen seksuele aantrekkingskracht is. Kijk, het is een hele knappe vrouw en ik ben daar niet vies van, maar we hadden vanaf het begin niet díe klik."