Radio-dj Jeroen Nieuwenhuize en Telegraaf-verslaggeefster Tessa Kortlevers zijn uit elkaar. De twee waren sinds oktober samen.

De reden blijkt de snelheid te zijn waarmee Nieuwenhuize een relatie na zijn scheiding aanging, schrijft De Telegraaf. "Ik heb te weinig tijd genomen om alles te verwerken", vertelt de 538-dj.

Nieuwenhuize liet per e-mail weten aan zijn 25-jarige vriendin dat hij niet meer verder wilde met haar. "Niet omdat we niet bij elkaar passen, maar het zat te snel op mijn scheiding." Aan Shownieuws ontkent de dj het mailtje.

Voor Kortlevers was de 538-dj drie jaar lang getrouwd met Kayla Bredewold. Hoewel de twee gingen scheiden bleven ze elkaar als vrienden zien, wat volgens de krant geen probleem was voor Kortlevers.

De Telegraaf-verslaggeefster betreurt de breuk, maar wil niet ingaan op details. Wel wil ze duidelijk hebben dat ze niet het gevoel heeft dat haar ex is vreemdgegaan. "Ik geloof niet dat er iets is gebeurd. Daarvoor was hij te gek op mij. Hij heeft het gewoon heel erg moeilijk met de scheiding en het wordt tijd dat hij eindelijk eens aan zichzelf gaat werken."

Nieuwenhuize leerde Kortlevers een halfjaar geleden kennen, toen zij hem interviewde over zijn scheiding.

Bondgirl

In oktober introduceerde de 43-jarige dj zijn vriendin nog bij RTL Boulevard als "zijn Bondgirl". "Ik dacht, laten we nu maar een moment kiezen om samen naar buiten te gaan", zei Nieuwenhuize. "We hebben elkaar leren kennen tijdens een interview en daarna zijn we verder met elkaar in contact gekomen. Er bleek toen een enorme klik te zitten."

Nieuwenhuize is van plan om de komende tijd alleen te blijven, om het verdriet van de twee recente breuken te verwerken. "Ik ben heartbroken. Twee keer in een half jaar tijd. Natuurlijk heb ik tijd, rust en ruimte nodig om de man te zijn die zijn hele hart kan geven zonder oud verdriet."