Ben Saunders wil graag een kind met zijn vriendin Janita, met wie hij nu ruim een jaar samen is. "Hoe mooi zou het zijn als Janita en ik nog samen een kindje krijgen?"

In gesprek met Story vertelt de 32-jarige zanger dat hij en zijn vriendin met hun kinderen eigenlijk al een samengesteld gezin vormen. Het liefst zou hij nu met haar gaan samenwonen.

"Het is onze grootste wens, want we wonen nu ruim 200 kilometer bij elkaar vandaan. Maar we hebben niet alleen met onszelf te maken. Janita woont met haar dochter in Arnhem, en daar zit Nikita op school en sportclubs. Omgekeerd geldt hetzelfde voor mijn dochter."

Saunders ziet zijn dochter Stacey regelmatig, maar als hij niet meer in Hoorn woont is dat stukken lastiger, zo vertelt hij aan het blad. "We weten nog niet hoe we dat gaan doen in de toekomst. Maar we zijn bijna elke dag samen. (...) Officieel wonen we dus niet samen, maar het voelt wel zo."

Momenteel werkt de zanger hard om zijn carrière nieuw leven in te blazen. "Met de steun van Janita gaat dat ook gebeuren."