Edsilia Rombley en haar echtgenoot Tjeerd Oosterhuis vinden het niet nodig om een time-out van hun huwelijk te nemen. "Wij kroppen niet op en accepteren elkaar zoals we zijn."

"Je hebt mensen die echt een crisis in hun huwelijk hebben gehad, en een time-out nodig hebben. Dat hebben wij nog nooit gehad", aldus Rombley in gesprek met Vriendin.

In een dubbelinterview met haar echtgenoot vertelt de zangeres dat ze altijd zichzelf kan zijn bij hem. Volgens de muziekproducent hebben ze niet echt ruzies met elkaar, maar eerder discussies. "Soms gaan ze ergens over, maar vaak gaan ze nergens over."

De twee zullen nooit ruzie krijgen over geld, omdat ze daar voorafgaand aan hun bruiloft tien jaar geleden duidelijke afspraken over gemaakt hebben. "Wij delen in principe alles, maar Edsilia heeft haar geld en ik heb mijn geld. (...) Dankzij het succes met Total Touch heb ik mijn huis en studio kunnen kopen. Edsilia wilde niet eens dat het ook op haar naam kwam te staan. 'Daarvoor heb jij gewerkt, dat is van jou', zei ze."

Volgens Oosterhuis is dat één van de dingen die hem aansprak in zijn echtgenote, met wie hij samen dochters Imaani (5) en Aisa-Lynn (2,5) heeft. "Want ik denk dat de gemiddelde voetbal- of artiestenvrouw daar nét iets anders over denkt."