De verhalen dat het huwelijk van Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie bijna voorbij was, zijn volgens de zanger niet een beetje overdreven. "Het is giga opgeblazen."

Verschillende media meldden enkele maanden geleden dat de twee door een moeilijke periode gingen in hun leven en dat ze enige tijd apart van elkaar zouden hebben geleefd.

"In elke relatie heb je wel eens ups en downs. (..) We hebben nooit apart gewoond en hebben het hartstikke gezellig samen", aldus de 42-jarige zanger in gesprek met AD.

Parijs

De Buisonjé speelt rond Pasen Judas in The Passion en heeft er net twee weken Vrienden van Amstel op zitten. Vandaar dat hij het binnenkort even wat rustiger aan doet en met zijn echtgenote naar Parijs gaat.

"Je bent wel twee weken lang van huis. Alles draait even alleen om mij en je gezin moet daar maar in meegaan. Kijk, je moet in dit vak wel een beetje een narcistisch kantje hebben natuurlijk. Zolang je je daar maar van bewust bent. Af en toe gas terug nemen is van belang om nog wat te kunnen leven."