Wesley Sneijder heeft een fotoconstructie op Instagram gedeeld met een foto van zichzelf als baby en een foto van Xess Xava. Uit de constructie wordt duidelijk dat vader en zoon als twee druppels water op elkaar lijken.

"Ik als baby links en mijn zoon Xess Xava rechts!" aldus Sneijder op Instagram. "Hij is mijn leven."

Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder verwelkomden hun eerste gezamenlijke kind op 15 oktober vorig jaar. 

Eind vorig jaar vertelde Sneijder nog in gesprek met Story heel gelukkig te zijn na de geboorte van zijn zoontje. "Ik ben een trotse papa en Yo is mijn trots. Ze is mijn grootste liefde, die ik nooit kwijt wil. Samen kunnen we de hele wereld aan. Zeker nu we een compleet gezin zijn", aldus Sneijder, die in 2006 voor het eerst vader werd, toen zijn zoon Jessey werd geboren.

Naam

Het zoontje kreeg de naam Xess Xava. Sneijder-Cabau verklaarde vorige week in een interview waar zijn naam vandaan komt. "Xess begint met een 'x', de eerste letter van Xelly, mijn zusje die ook mijn make-up doet. Ik ben heel close met haar."

"De letters 'es' die daarop volgen, komen van Wesleys naam en de laatste 's' is een verwijzing naar mijn schoonmoeder Sylvia. Xava is afgeleid van mijn vaders naam Xavier. We hebben er een heel mooi rebusje van gemaakt, hè?"