Peter Jan Rens heeft nieuwe toekomstplannen bekendgemaakt. De voormalig presentator volgt de moeder van zijn kind, Virginia van Eck, naar Turkije en wil reizen voor vrijgezellen organiseren.

"Het besluit staat vast dat ik mee ga naar Turkije. Virginia heeft een ontzettend leuk iets bedacht om vrijgezellen reizen te gaan organiseren. Met allemaal activiteiten naar Turkije toe!", zegt Rens op Facebook.

Het bericht van Rens is enigzins opmerkelijk. Begin december maakten Van Eck en Rens namelijk bekend na een relatie van vier jaar uit elkaar te gaan. Van Eck zei een maand later dat ze naar Turkije wilde emigreren.

Voorbij

De twee ontmoetten elkaar op Tenerife en hebben daarna jarenlang samengewoond, waren verloofd en hebben samen een kind (Djelisa), maar volgens Van Eck zou de relatie definitief voorbij zijn.

Het bericht van Rens doet anders vermoeden. Verder geeft hij namelijk aan zich te verheugen op een andere gebeurtenis in de nabije toekomst.

"Tevens is er nog iets spannends in september, maar dat moet nog de kans krijgen om te groeien! We gaan er voor en 'Geef nooit op!"

Veel volgers van Rens maakten hieruit op dat  Van Eck weer zwanger zou zijn. De 22-jarige reageert in gesprek met Shownieuws: "Ik kan het niet bevestigen, noch ontkennen."