Marijke Hoebee is bang dat haar stervende moeder niet meer zal meemaken dat haar ruziënde dochters het goedmaken. Vooral Luv-zangeres José Hoebee heeft er geen interesse in om de ruzie op te lossen.

Volgens Marijke Hoebee wil haar 89-jarige moeder niets liever dan dat haar vier dochters in harmonie bij haar aan het ziekbed verschijnen. Maar José Hoebee zou daar geen interesse in hebben, zegt Marijke in gesprek met Privé.

"De terminaalarts had ons alle vier; Yvon, Ingrid, José en mij, vorige week opgeroepen (...). We waren ook allemaal op tijd aanwezig. Het werd al met al een zware expeditie, en niet alleen vanwege wat de dokter allemaal te vertellen had. We kunnen namelijk al jaren niet alle vier door één deur", zegt Marijke Hoebee.

"Maar op zo'n moment moet je alle narigheid maar even vergeten en er zijn voor de stervende, lijkt mij. Daar denkt José kennelijk anders over. Ze blijft volharden en geeft niets toe, onbegrijpelijk!"

Ruzie

Marijke Hoebee zegt geen idee te hebben waarom de ruzie nog steeds voortduurt. 

"Volgens mij heb ik haar niets misdaan. Misschien heeft er ooit iets gespeeld tussen onze beide echtgenoten. Het is pas echt goed mis sinds het overlijden van ons pap, zes jaar geleden. Toen was er ruzie over geld. Nou ja, we weten allemaal dat José wel wat centen kan gebruiken, ook toen al, dus dan heb je al snel problemen met elkaar. Onbegrijpelijk, hoor, want als kind was het tussen José en mij vier handen op één buik."