Glennis Grace heeft maandag eerdere uitspraken over agressie van haar moeder genuanceerd. Er werd gesteld dat de vrouw losse handen zou hebben. 

Volgens de zangeres was er geen sprake van mishandeling. "Dat zijn niet de woorden die ik gebruikt heb", aldus de zangeres in gesprek met RTL Boulevard.

De tante van de 37-jarige zangeres vertelde maandagochtend in de Telegraaf dat Grace "pure leugens" zou vertellen. "Het is een grof schandaal wat hier gebeurt", aldus Wil Becht. "Als je eens wist wat Glennis' moeder allemaal voor haar kinderen gedaan heeft. Niets was haar te veel."

Grace werd er door haar tante ook van beschuldigd dat ze haar moeder heeft aangevallen, maar volgens de zangeres is dat onzin. "Er was toen wel een woordenwisseling, maar ik heb haar geen klappen gegeven. Er was zeker een flinke ruzie, maar deze tante was er niet eens bij! Zij wil heel graag in de belangstelling staan, maar dat mag natuurlijk."

Moeilijke jeugd

Grace, wiens echte naam Glenda Hulita Elisabeth Batta luidt, vertelde een week geleden in een interview met Kek Mama dat ze een moeilijke jeugd heeft gehad. "Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen."

"Ik heb heel vaak met mijn moeder proberen te praten, om met haar eruit te komen. Het was nooit mijn bedoeling om haar in een kwaad daglicht te zetten", vertelde ze in het blad.