Azealia Banks ontloopt haar straf voor het slaan van een uitsmijter van een club in Los Angeles. Hoewel er beveiligingsbeelden van het incident zijn, heeft justitie de zaak tegen de hiphop-ster geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.

Alleen de beelden waren volgens TMZ niet genoeg om Banks strafrechtelijk te vervolgen. Volgens justitie blijkt uit de videobeelden niet wie de aanstichter was van de vechtpartij. Bovendien hield de uitsmijter er geen verwondingen aan over.

Het incident deed zich in oktober voor in een club in Los Angeles waar Banks zich tijdens een feestje met haar crew misdroeg. Daarop vroeg de beveiliging haar de zaak te verlaten. Bij de voordeur greep een beveiliger haar vast om te voorkomen dat ze het brandalarm zou activeren.

Bijten

Er loopt nog een strafrechtelijk onderzoek tegen de 24-jarige Banks. In december werd ze in New York gearresteerd, omdat ze haar tanden in de borst van een vrouwelijke uitsmijter zette. Ook zou ze haar hebben geslagen en in het gezicht hebben gespuugd.