Chris Brown ontkent de beschuldigingen van zijn ex dat hij zijn dochter astma zou hebben bezorgd door het roken in haar bijzijn.

De moeder van zijn dochter Royalty, Nia Guzman, beschuldigt de rapper ervan wiet te roken in het bijzijn van hun 1 jaar oude dochter. Volgens TMZ beticht Guzman de zanger ook van onverantwoordelijk gedrag.

De moeder eist nu dat het bezoekrecht van Brown wordt gelimiteerd. Ook wil ze dat er op willekeurige momenten drugstesten bij de rapper worden afgenomen. Verder wil Guzman een verhoogde alimentatie; van 2.500 dollar naar 16.000 dollar per maand.

Brown reageerde zondag via Instagram boos op de beschuldigingen. "Het is absoluut onwaar. Ik ben gestopt met roken. Niemand rookt in de buurt van mijn dochter. Dit is een overduidelijke zet om meer geld van mij te krijgen."

De 26-jarige rapper schrijft verder dat hij klaar is met alle negativiteit. "Al deze onnodige onzin moet stoppen. Mijn dochter is mijn trots en vreugde. Ik laat niet met me sollen alleen omdat mijn levenswijze anders is dan die van de andere partij."