Kanye West kwaad op rapper Wiz Khalifa na misverstand

Kanye West heeft zich op Twitter kwaad uitgelaten tegen rapper Wiz Khalifa nadat hij een opmerking had gemaakt over de naam van het nieuwe album van West, Waves. 

West was ook in de veronderstelling dat Khalifa zijn vrouw beledigde.

De zanger maakte volgens Vulture op Twitter duidelijk dat zijn nieuwe album niet Swish, maar Waves gaat heten. Khalifa reageerde hierop door zeggen dat de term waves toebehoort aan rapper Max B.

Khalifa maakte daarna nog een opmerking met de letters 'KK' waardoor West dacht dat Khalifa zijn vrouw Kim Kardashian beledigde. De rapper had het echter over wiet.

Woede

West barstte daarna in woede uit. Volgens de rapper is het juist Khalifa die al zijn muziek heeft gekopieerd en noemde hij de eerste single van Khalifa 'afgezaagd'.

West ging door in zijn tweets met beledigen en zei dat "niemand ooit het album van Khalifa helemaal heeft afgeluisterd".

Inmiddels lijkt de situatie tussen de twee rappers weer redelijk hersteld. West tweette dat hij inmiddels weet waar de letters 'KK' voor staan en dat hij van Khalifa "houdt net als van alle andere mensen". Ook zegt hij Max B zeer te respecteren.

Amber Rose

In de ruzie met Wiz Khalifa haalde West ook nog uit naar Amber Rose, een ex van zowel Khalifa als hemzelf. Hierop mengde Rose zich ook in de discussie op Twitter met een bericht richting West.

Donderdag verwijderde West zijn eerdere berichten op Twitter. "Ik haal de tweets weg omdat het om positieve energie moet gaan."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie