Yolanthe Sneijder-Cabau is niet van plan zich iets aan te trekken van negativiteit van anderen. "Dat laat ik lekker los."

"Ik zit in de meest gelukkige fase van mijn leven", aldus de presentatrice die in gesprek met Grazia erkent dat er altijd mensen zullen blijven die negatief zijn.

Sneijder-Cabau is sinds oktober de moeder van Xess Xava. Hoewel mensen vaak spreken van een roze of een blauwe wolk, vindt de presentatrice het toch ook pittig. "Het vervelendst zijn de krampjes, omdat je als mama zijn pijn niet kunt wegnemen. Dat geeft een machteloos gevoel."

De slapeloze nachten vond de echtgenote van Wesley Sneijder vooral in het begin heftig, maar ze zegt het zelf niet zo erg te vinden om wakker te worden van het "gebrabbel" van haar zoon.

"Als ik in zijn wiegje kijk, verschijnt er zó’n lach. Hoe kan dat, denk ik dan, dat komt uit mij."

Vliegen

Omdat de presentatrice haar zoon het liefst altijd bij zich heeft, slaapt Xess Xava zo af en toe in de kleedkamer van een tv-studio terwijl zijn moeder werkt. De drie maanden oude baby heeft ook al gevlogen.

"We zijn met de feestdagen naar Dubai gevlogen. Ik was best nerveus, wilde niet dat andere mensen last zouden hebben van mij en de baby. Maar Xess was de hele vlucht aan het lachen naar de stewardessen en iedereen om zich heen. Hij vindt die aandacht alleen maar lekker."