Boer zoekt Vrouw-kandidaat Willem Beekman heeft een nieuwe vriend. In 2012 vond hij via het programma weliswaar een liefde in Klaas, maar ze bleken toch niet goed bij elkaar te passen.

Beekman heeft zijn geluk nu gevonden bij Werner. Hij is iets jonger dan Beekman, maar daar heeft de kandidaat uit 2012 geen last van.

"Werner is een enthousiaste, spontane man. Hij is iets jonger, maar het leeftijdsverschil merk je niet. Hij laat continu zijn liefde blijken en wil graag bij mij zijn", wordt Beekman op de website van Boer zoekt Vrouw geciteerd.

Gezellig

De twee zien elkaar niet dagelijks, omdat ze op redelijke afstand van elkaar wonen. "Als Werner bij mij is, is hij vaak thuis als ik van mijn werk kom. Dan heeft hij de kaarsjes aangestoken, heel gezellig! Hij is gewoon heel lief, echt iemand die voor me zorgt."

Beekman zegt dat zijn nieuwe vriend hem helpt om "luchtiger" in het leven te staan. "Van mij leert hij weer meer biologisch en bewust te leven."

Willem Beekman is overigens geen boer meer. Hij werkt onder andere als raadslid voor GroenLinks. Ook organiseert hij groepsreizen naar het Griekse eiland Lesbos.