Ellie Lust heeft aan haar deelname aan Wie is de Mol? "vrienden voor het leven" overgehouden. Let op: dit bericht bevat spoilers.

Lust moest tijdens de meest recente aflevering van Wie is de Mol? het veld ruimen. Medekandidaten Marjolein Keuning en Rop Verheijen stelden in hun reacties op de uitschakeling Lust te zullen gaan missen.

Dat deed de woordvoerster van de Amsterdamse politie erg goed, vertelt ze aan het AD: "Ze zeiden mooie dingen over mij als kandidaat, als mens. Natuurlijk zijn we kort bij elkaar geweest, maar wat je met elkaar meemaakt is zo intens. Het schept een band. Ik denk dat ik aan een aantal kandidaten vrienden voor het leven heb overgehouden."

Uit eten

Lust heeft in het 'echte leven' al in die vriendschappen geïnvesteerd: "We zijn al een aantal keer uit eten geweest, kijken samen het programma en ja, er is al een whatsapp-groepje.''

Lust vertelt verder dat de uitschakeling in het AvroTros-programma hard aankwam: "Zo abrupt als je het op televisie ziet, is het ook in het echt. Je omhelst de andere kandidaten en wenst hen succes, hebt een kort gesprekje met Art Rooijakkers (presentator, red.) en zit weer op de boot terug. Moeilijk, het voelde als een amputatie.''