Madonna baart opzien door een brief van fans integraal op Instagram te plaatsen waarin ze hun steun uitspreken voor de zangeres die momenteel in een juridische strijd is verwikkeld met haar ex Guy Ritchie over het ouderlijk gezag over hun zoon Rocco.

''Dit betekent heel veel voor me. Een woord van vriendelijkheid kan me redden. Dank je wel'', schreef de Queen of Pop in haar antwoord op de steunbetuiging.

De brief die Madonna zo ontroerde is ondertekend door de Rebel Hearts, een verwijzing naar Madonna's huidige wereldtournee Rebel Heart. ''We leven met je mee, maar we weten dat je hier doorheen komt zoals altijd'', schreven de afzenders. ''Alleen je echte fans leven met je mee, al weten we niet alles wat je nu allemaal meemaakt."

Eerder op de dag deelde Madonna een foto van haar andere kinderen David (9) en Mercy, die dit weekend tien jaar is geworden. In het bijschrift schreef ze: "De Heer werkt op mysterieuze wijze".

Voogdij

Madonna en haar ex Guy Ritchie vechten om het ouderlijk gezag over hun 15-jarige zoon Rocco. Rocco zou liever bij zijn vader in Londen willen gaan wonen dan met zijn moeder de hele wereld over trekken.

Een rechter oordeelde dat Rocco kerst moest doorbrengen met zijn moeder, maar hij is nog steeds niet terug naar New York gegaan en mist school. Madonna en Guy zien elkaar op 3 februari weer in de rechtbank.