Matthew Perry herinnert zich niets van een aantal jaren waarin hij deel uitmaakte van de cast van Friends. 

De acteur vertelde dat vrijdag in de ontbijtshow van Chris Evans op BBC Radio 2.

Perry, die in Friends de sarcastische grappenmaker Chandler Bing speelde, werd door een andere gast gevraagd naar zijn minst favoriete aflevering van de comedyserie.

"Van drie jaar kan ik me niets herinneren, dus dat zijn niet mijn favoriete afleveringen. Ik was af en toe een beetje de weg kwijt", antwoordde hij, om er daarna aan toe te voegen dat die aflevering "ergens tussen het derde en zesde seizoen" zat.

Vanaf eind jaren negentig belandde Perry twee keer in een afkickkliniek, eerst met een verslaving aan de pijnstiller vicodin en later omdat hij verslaafd was aan opiaten, amfetaminen en alcohol.

De 46-jarige acteur, die inmiddels al tijden nuchter is, blikte vorig jaar in een interview terug op deze moeilijke periode. "Je kunt niet dertig jaar lang een drugsverslaving hebben en dan verwachten dat je er binnen een maand van af bent."

Reünie

Perry zei ook tegen Evans dat een Friends-reünie wat hem betreft niet uitgesloten is, bijvoorbeeld in de vorm van een televisiespecial. "Maar het is wel lastig, omdat we op ons hoogtepunt zijn gestopt. We willen dat niet verpesten, dus we zouden het dan heel voorzichtig aan moeten pakken."