Angela Schijf denkt dat haar 3-jarige dochter Zus de allerlaatste toevoeging is aan het gezin. Voor de actrice is de familie in principe compleet.

"Ik denk wel dat Zus ons laatste kind is. Je weet het nooit, maar in principe zijn we compleet", vertelt ze in gesprek met Vrouw.

Als de Flikken Maastricht-actrice naar haar kinderen kijkt, ziet ze vooral haar echtgenoot Tom Van Landuyt erin terug. "Misschien omdat ik hem stiekem beter ken dan mezelf, of omdat ik ze alle vier van buitenaf bekijk. Van mijzelf herken ik wel het zonnige van de middelste, Mensje, een positief ingesteld meisje."

Clown

"De oudste, Bloem, is ordelijk, dat ben ik ook. De jongste is een clown en minder verlegen dan ik, maar wel net als ik een nakomertje. Grappig dat je misschien toch je eigen situatie kopieert. Nu op naar de kleinkinderen, haha! Je moet het lot ook niet tarten... we hebben nu drie gezonde meiden. Een rijkdom!"

Schijf en Van Landuyt, die in juli veertien jaar getrouwd zijn, kregen in 2004 dochter Bloem. Twee jaar later volgde dochter Mensje en in 2012 kwam Zus ter wereld.