Sabia Boulahrouz zou kindje Rafael hebben genoemd

Sabia Boulahrouz zou het kindje dat ze verloor in december Rafael hebben genoemd, vernoemd naar de vader Rafael van der Vaart.

Dat vertelt ze in een interview met de Duitse Grazia, die Shownieuws ter inzage heeft.

"Het was een jongetje en hij zou Rafael Ramon geheten hebben; naar zijn vader en opa."

"Ik heb altijd gehouden van Rafael en zijn familie. Ik heb altijd fantastische tijden gehad met hen, vooral ook omdat ik zelf nooit familie gekend heb. Solana (het stilgeboren dochtertje van Rafael en Sabia, red.) zou als tweede naam Lolita gekregen hebben, naar de moeder van Rafael", vertelt Sabia aan het blad.

De 37-jarige Boulahrouz zegt dat ze geen contact meer heeft met de familie van Van der Vaart en dat ze elkaar ook niet meer spreken sinds ze het kindje in december verloor.

De voormalige voetbalvrouw geeft aan voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man. "In mijn leven hoort definitief geen nieuwe man, ook met het krijgen van kinderen ben ik klaar."

Boulahrouz heeft drie kinderen, waarvan twee met haar ex-man Khalid Boulahrouz.

Geruchten

Lange tijd gingen er geruchten dat Boulahrouz, die sinds kort weer de naam van haar ex gebruikt, niet echt zwanger zou zijn, omdat ze steeds werd gefotografeerd zonder dat er een buikje te zien was. Van der Vaart heeft nooit openlijk gereageerd op de zwangerschap.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie