Penoza-acteur Hajo Bruins opgetogen na 'storm van gesodemieter'

Hajo Bruins is opgelucht dat zijn dochters zijn nieuwe vriendin en zijn pasgeboren kindje in hun armen hebben gesloten. De acteur zegt dat de 'storm van het gesodemieter' is gaan liggen.

De 56-jarige Bruins verliet zijn gezin vijf jaar geleden om een relatie met musicalactrice Linde van den Heuvel (29) te beginnen.

Het stel heeft sinds een jaar een kindje. Bruins vertelt in gesprek met Privé dat zijn beslissing een hoop woede en onbegrip bij zijn ex-vrouw en dochters had veroorzaakt.

Vechten om aandacht

Maar de kou is volgens de Penoza-acteur uit de lucht: "De storm van het gesodemieter is over, dat mijn oudere kinderen zeggen van: 'We willen geen baby.' Ze passen graag op haar, vinden haar lief, vechten om haar aandacht en dat is heel leuk. Die pubers van mij doen het heel goed."

Bruins vertelt verder dat hij in goede conditie wil blijven, omdat het zorgen voor het jonge kindje op zijn leeftijd niet heel eenvoudig is: "Op mijn leeftijd is het niet makkelijk. Mia is nu nog één keer per nacht wakker en ik wil niet dat mijn vriendin (...) dat allemaal opknapt, dus dat doen we samen. Daarom moet ik mezelf in acht nemen."

"(...) Ik train ook in de sportschool, drink niet meer en rook al jaren niet meer, want anders houd ik het niet vol."

Lees meer over:
Tip de redactie